Mazda на CEE 2019 пропонує тест драйв, а Suzuki сфотографуватись

Home News Mazda на CEE 2019 пропонує тест драйв, а Suzuki сфотографуватись
13.04.2019

Зони автомобілів та електротранспорту - одні з найпопулярніших, як серед чоловіків, так і серед жінок. І це не дивно, адже на виставці представлені такі світові бренди, яка Mazda та Suzuki.

Mazda

Стенд Mazda презентує модель Mazda 6, що демонструє ретельно продуманий, елегантний та витончений дизайн, оновлення інтер’єру, включно з цілковито новими передніми й задніми сидіннями, оздобою та матеріалами декору преміальної якості.

Нові технології вдосконалюють роботу бензинових двигунів SKYACTIV об’ємом 2.0 л.  потужністю 165 к.с. та 2.5 л. потужністю 194 к.с. Динаміку керування було покращено завдяки підвищеній жорсткості кузова, перегляду систем кермування й гальмування, вищій аеродинамічній ефективності та зниженню шуму й вібрацій.

Безпека водія та всіх пасажирів завжди була та буде головним пріоритетом Mazda. Технології i-ACTIVSENSE пропонують широкий пакет активних та пасивних опцій безпеки, що націлені на мінімізацію ризику дорожніх пригод, захист, безпеку та комфорт водія, незалежно від того чи їдете ви міськими вулицями, чи подорожуєте по трасі. Крім того, нова Mazda6 тепер пропонує своїм власникам адаптивний круїз-контроль та функцію I-STOP.

Ну і звісно пару слів про Mazda CX-5 та CX-9.

Зовні та всередині Mazda CX-5 пропонує якість та вишуканість. Вирізняється на дорозі завдяки продуманому, елегантному та витонченому дизайну екстер’єру. Нові технології вдосконалюють роботу силових агрегаторів SKYACTIV. Динаміку керування було покращено завдяки підвищеній жорсткості кузова, перегляду систем кермування й гальмування, вищій аеродинамічній ефективності та зниженню шуму й вібрацій. В салоні на вас чекають сидіння, оббиті шкірою Nappa, натуральне дерево, оздоблення інноваційним мікроволокном Ultrasuede та найсучасніші технології безпеки й комунікацій. Все це разом створює автомобіль, проводити час у якому – одне задоволення.

Mazda CX-9 пропонує безпрецедентний комфорт, легкий доступ до технологій та вдосталь простору для кожного. Щоб створити кабіну, зосереджену навколо водія, було взято до уваги кожну деталь. Від того моменту, коли опиняєшся за кермом, всі персоналізовані налаштування сидіння водія – включно навіть з підтримкою попереку – допомагають підвищити комфорт як під час довгих, так і під час коротких поїздок. Тоді як оздоблене шкірою кермо й важіль перемикання передач додають відчуття розкоші. Сучасна, непереобтяжена панель приладів допомагає зосереджуватись на дорозі, при цьому будучи гармонійною й інтуїтивно при цьому будучи гармонійною й інтуїтивною зрозумілою.

Suzuki

На стенді Suzuki був представлений оновлений кросовер Suzuki Vitara.

Модель поєднує в собі сучасні тенденції до зменшення габаритів кузова, оснащена унікальною системою повного приводу Suzuki ALLGRIP 4WD для поліпшення позашляхових характеристик і підвищення рівня безпеки в русі, а в оновленій версії ще і порадує поліпшеною якістю оздоблення салону, кольоровим бортовим комп'ютером і новим набором систем безпеки, запозичених з преміум-класу.

На додаток до відомого двигуна об'ємом 1,4 л прямого вприскування з турбонадувом Boosterjet, яким був оснащений Vitara S, представлений новий силовий агрегат - 1,0 л (112 к.с.) з витратою бензину від 5,2 л на 100 км.

Оновлена Vitara тепер пропонується в комплектаціях з більш досконалими функціями безпеки, які допомагають водієві уникнути нещасних випадків в більшості ситуацій і допомагають зберігати спокій під час керування автомобілем.

Також біля стенду  Suzuki можна познайомитись із Suzuki SX4 та спортивний мотоцикл Suzuki GSX-R 1000R

 
Запрошуємо всіх 13-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee

Menu
Products catalog
Products catalog